A l’Escola Vida Montserrat estem d’enhorabona! Els programes de Formació Professional (PFI –IFE) han estat premiats pels seus projectes per part del Centre Promotor d’ApS, Aprenantatge i Servei, en col·laboració amb la cooperativa Abacus. El premi es tracta d’un  val de regal per gastar en productes de l’Abacus. 

Per part de PFI els projectes guanyadors són el projecte Cuinetes i el repartiment del diari Independent de Gràcia.

Al projecte Cuinetes l’alumnat d’hoteleria prepara cada dijous el sopar per un dels menjadors socials de l’entitat Barcelona Actua que dona servei a persones sense llar.

Al projecte repartiment de l’Independent de Gràcia, l’alumnat d’oficina col·labora amb el diari amb el seu repartiment pel barri

 

Quant a l’IFE els projectes premiats són el Racó Solidari i el projecte Mirades.

El Racó Solidari és un projecte que es fa a primer curs. L’alumnat elabora productes manufacturats i els posa a la venda. Els beneficis són destinats a entitats socials amb les que es col·labora i a la compra de material per l’escola.

El projecte Mirades, a tercer curs s’ha fet amb col·laboració amb la Federació Catalana de Voluntariat Social i amb Som Fundació.

Ha consistit a conèixer l’entitat Som Fundació i gravar una entrevista a voluntaris i persones usuàries de l’entitat. Amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca i captar persones interessades a afegir-se al programa de voluntariat.

Volem donar l’enhorabona a l’alumnat implicat en aquests 4 projectes i animar-los a seguir treballant amb aquesta empenta i il·lusió!