Aquest divendres 23 d’abril l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’IFE ha obert la botiga amb motiu de la celebració de Sant Jordi. Han obert dues parades. Una a la porta del carrer Milà i Fontanals i una altra a la porta de la plaça del Poble Romaní. 

Hem aprofitat aquest dia assenyalat per posar en pràctica les competències treballades al llarg del curs. Els alumnes s’han encarregat de l’atenció al client d’ambdues parades. Acompanyant i assessorant els clients en la seva compra.
S’han fet càrrec de la gestió dels diners a la caixa i el funcionament de la TPV. Han empaquetat i lliurat els productes venuts i les comandes fetes pel lloc web, que prèviament ja havien enllestit durant aquesta setmana. 

                         

També han pogut posar en pràctica la responsabilitat, el compromís, la gestió de l’estrès i l’adaptabilitat.

Per fer tot això possible cal reconèixer la gran tasca creativa i manual que han fet els alumnes de 1r i 2n, ja que la majoria de productes venuts són fets a mà. 

S’han posat a la venda sabons fets a mà, roses de feltre i gomaeva, gomes de cabell i diademes fetes pels alumnes, bosses de tela i llibres de segona mà, entre d’altres. 

Els diners recaptats es destinen a causes socials i a la compra de material per l’IFE. 

Recordeu que podeu seguir encarregant productes a través del lloc web del Racó Solidari: 

https://comunicacioife.wixsite.com/racosolidari

Moltíssimes gràcies a tothom per les vostres compres i us desitgem que acabeu de passar un molt bon dia de Sant Jordi.