Aquest divendres 19 de febrer l’alumnat de 2n curs d’IFE comença a obrir la seva pròpia botiga setmanalment a l’espai del teatre de l’escola.

Abans de la COVID19 aquest projecte consisitia a obrir la botiga un o dos cops durant el curs al taller botiga. Podien venir familiars, alumnes i professors.
Enguany, per tal d’adaptar-nos a la situació actual, l’alumnat obrirà la botiga cada divendres en petit format. Aquest cop només podran venir alumnes i treballadors de l’ACIDH.

Setmana  a setmana anirem baixant una petita part de cada secció. A l’hora de decidir quins productes baixar a l’espai del teatre es té en compte l’opinió dels treballadors i alumnat de l’acidH. Es passa un formulari previ a l’obertura i es pregunta als clients que vénen a comprar què volen per la següent setmana.

L’alumnat posa en pràctica les diferents tècniques de marxandatge apreses durant el curs per tal de poder atendre el públic i vendre els productes.
Disposen d’un TPV, amb el que hauran de practicar el cobrament i devolucions en efectiu. De moment no disposem de pagament amb targeta.
També es treballa la presentació dels productes, la ubicació a l’espai-botiga i el seu empaquetatge, entre d’altres.

Els alumnes donaran l’opció als clients de fer-se socis. D’aquesta manera el client rebrà noves promocions de la botiga i informació dels seus productes.
Com a oferta promocional, els alumnes obsequiaran la primera compra de cada client/a.

Us esperem cada divendres al SHOPIFE de 9.30 h a 11.30 h a l’espai del teatre de l’escola!
No us ho perdeu!