Un any més el nostre alumnat d’ESO segueix participant en el projecte de sostenibilitat “Entorn i salut a l’escola”.

Aquest projecte té com objectiu generar consciència a tota la comunitat educativa, cap a la cura del nostre entorn, social i natural. Tot això, dins d’un marc de justícia econòmica que a la vegada permeti un desenvolupament sostenible del nostre entorn més proper.

Aquest curs el projecte es desenvolupa dins de l’àrea de ciències naturals de l’escola i els encarregats de portar-lo a terme són els alumnes de primer cicle.

Els alumnes de primer curs s’estan fent càrrec del nostre hort urbà, amb totes les tasques de sembra i adequació dels recipients.

Els alumnes de segon estan posant en ordre els jardins del nostre pati i portant a terme les tasques de manteniment del nostre compostador i lombricultor.

Els alumnes de tercer són els encarregats del treball les tres R (Reduir, Reciclar i Reutilitzar), i concretament han començat amb una diagnosi sobre l’ús d’embolcalls sostenibles a la nostra escola.

Amb tot això donem el tret de sortida del projecte, del que esperem poder realitzar moltes iniciatives que promoguin els valors de sostenibilitat en el nostre alumnat.