Un any més l’equip de professionals de l’escola ha iniciat la preparació del treball de síntesi d’enguany.

Davant de la situació actual en la que ens trobem, els ingredients que farem servir no són els mateixos que els dels anys anteriors. Així que ens trobem davant d’un treball de síntesi diferent però no per això menys interessant.

La gran diferència que ens trobem enguany, és la que el treball el realitzarem amb el grup bombolla de l’escola aprofitant els recursos que ens ofereix la nostra ciutat, Barcelona.

Les dinàmiques de cada grup giraran al voltant d’un centre d’interès, en les quals els alumnes podran posar en pràctica transversalment les competències treballades en diferents àrees d’escola.

El fet de poder treballar amb petits grups ens permetrà adaptar encara més les nostres activitats als seus interessos i a les seves capacitats.

Així que calentem motors i posem en marxa la maquinària per tornar a viure un treball de síntesi que ens permeti créixer, gaudir, posar en pràctica tot el que ja sabem i poder ampliar el nostres coneixements.

Cap situació, ni el Covid-19, no ens pot parar la il·lusió d’acompanyar als nostres alumnes a seguir endavant amb les seves experiències a l’escola.

Així que endavant amb el nostre treball de síntesi diferent i únic!