La formació de PFI a la nostra escola es caracteritza per l’aprenentatge per projectes. És per aquest motiu que tant l’especialitat d’Auxiliar d’Oficina com d’Hoteleria han creat aquests projectes per donar servei a la comunitat de l’Acidh i a la vegada aprendre i posar en pràctica els coneixements que van adquirint a classe.

Els projectes que ara mateix s’estan portant a terme són els següents

Per part d’Auxiliar d’Oficina:

ACIDH+

L’alumnat ha creat una empresa que es dedica a donar servei als treballadors de l’Acidh. Entre d’altres les tasques que fan són de reprografia, encàrrecs, disseny gràfic i també fan el repartiment de l’Independent de Gràcia, a part de col·laboracions amb els Amics de la Gent Gran i amb BarcelonaActua.

 

 

 

 

Per part d’Auxiliar d’Hoteleria:

MISE AND PLACE
Els dilluns l’alumnat fa la posada a punt dels aliments que necessiten per fer la preparació dels plats que elaboraran al llarg de la setmana.

                                                                       

 

ESMORZARS

Cada dimarts l’alumnat d’hoteleria prepara l’esmorzar pels treballadors i usuaris de l’Acidh i el serveixen al teatre.

CUINETES
Els dijous, en col·laboració amb BarcelonaActua, l’alumnat prepara menjar pels usuaris d’un menjador social que dóna servei a persones sense llar.

TAKE AWAY
Els divendres, l’alumnat prepara les comandes que s’han realitzat al llarg de la setmana per part dels professionals i usuaris de l’Acidh i fan el servei d’entrega.

Com podeu veure, el nostre alumnat no para de fer i aprendre.