El passat dia 21 de gener els alumnes de segon curs de PFI d’Oficina i d’Hoteleria van començar les seves pràctiques. Nerviosos i il·lusionats han iniciat aquesta etapa tan important dins de la seva formació.

Alumnes d'oficina

Aquest fet pren especial importància aquest any, ja que l’any passat, a causa de la COVID, aquests alumnes no van poder fer les seves pràctiques. Aquest curs, amb molt d’esforç i dedicació per part de l’Equip de PFI, s’ha aconseguit trobar les empreses que estan facilitant que els alumnes puguin experimentar d’una manera vivencial tot el que han après durant el curs.

 

Alumnes d'hoteleria a les pràctiques

Destacar l’especial dificultat que presentava trobar empreses del sector de l’hoteleria tenint en compte les restriccions que actualment pateix aquest sector.

També volem destacar que aquesta és una gran oportunitat per fer visibles les capacitats dels nostres alumnes i contribuir a la seva integració dins el món laboral.

Per tant només podem dir que estem molt satisfets de què els 19 alumnes que conformen els dos cursos estiguin gaudint d’aquesta experiència, com també desitgem que ho puguin fer els alumnes de primer al mes d’abril.

Alumnes d'oficina