Us informem que ja estan obertes les inscripcions a les Colònies d’Estiu acidH 2021 que farem del 2 al 11 de juliol a la casa de Colònies “La Canova”  al Parc Natural de la Garrotxa – Olot.

Les colònies d’estiu són un conjunt d’activitats educatives i d’esplai, dirigides per  professors/es de l’escola, destinades a complementar la nostra acció educativa. A la mateixa casa i a les mateixes dates es faran paral.lelament i per separat unes Colònies d’Estiu per a adolescents de 12 a 18 anys i unes Colònies d’Estiu per a joves de 19 a 25 anys.

El preu es de 636€ i hi ha possibiltat de beques de la Diputació de Barcelonai de l’Ajuntament de Barcelona. Les colònies es paguen per mensualitats, des del mes que es fa la  inscripció  fins el mes de juliol de 2021. En el cas de no poder organitzar-se pel Codi-19 es retornaria la totalitat del diners pagats.

Farem activitats com tallers, excursions a peu i amb autocar, jocs d’interior, al bosc i de nit, jocs d’aigua, a la piscina, activitats lúdiques: música, discoteca, jocs de taula, esports, teatre, karaoke, activitats d’aventura, Olimpiades, cinema a la fresca, piscina a la fresca, festes, … i aprenentatge de tasques domèstiques (parar i desparar taula, escombrar, rentar-se la roba, fer-se el llit i l’habitació,…).

Els professors exerceixen com a monitors durant les 24 h. del dia. L’equip compleix amb la normativa de la Generalitat de Catalunya i tenen coneixements de socorrisme. La ràtio és de 1 professor per cada  6 alumnes. Aquesta activitat es notifica a la Generalitat de Catalunya.

Si esteu interessats en apuntar els vostres fills/es a les colònies d’estiu us podeu posar en contacte a través del correu electrònic activitatsextraescolars@acidh.org