El passat divendres dia 28 de gener els alumnes d’ESO van celebrar el dia de la Pau escolar i la No violència.

Al llarg de la jornada els alumnes van realitzar diferents activitats en les que van poder treballar conceptes com què és la violència, el conflicte i la seva resolució.

Els alumnes de primer i segon curs van realitzar una activitat plàstica, en el que van reconèixer situacions de violència creant amb totes elles un «Violenta-virus», trobant després la vacuna per poder donar-hi resposta.

                  Treball del dia de la PAU

Els alumnes de tercer i quart van treballar la resolució de conflictes a partir de la interpretació d’una missió diplomàtica. El seu objectiu era aconseguir una negociació pacífica reconeixent la font de conflicte i trobant mesures per poder trobar un acord entre les dues parts.

Els més grans, cinquè i sisè, van realitzar un treball de recerca i detecció dels diferents conflictes presents encara al món.

        

En acabar els alumnes van realitzar una activitat conjunta en la que van mostrar el seu compromís del treball de la Pau en el dia a dia de l’escola.

Treball del dia de la PAU             Treball del dia de la PAU

Amb totes activitats els alumnes van posar el seu granet de sorra per una construcció d’una societat lliure de tot tipus de violència.