El dia 8 de març se  celebra el Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora. Aquest és un dia aprofitat tradicionalment per a reivindicar el feminisme denunciant el sexisme.

 

A l’acidH un dels nostres objectius és combatre la discriminació de qualsevol mena a través d’activitats que apropin al nostre alumnat a les diferents realitats que existeixen a la nostra societat.

 

Des del PFI volem commemorar aquesta data visitant l’exposició que es durà a terme a l’Espai Jove Casa Sagnier. Es tracta d’un treball fotogràfic cooperatiu d’autoretrat corporal que
es va realitzar durant el confinament per la covid-19. La intenció és visibilitzar la diversitat corporal i fer una crítica als missatges que el sistema llença sobre els nostres cossos.

 

I per complementar aquesta activitat a classe es farà un treball de recerca sobre la figura de dones que han estat cabdals en diferents àmbits com la política, la cultura o la ciència.

Tot i que encara queda molt camí per recórrer, des de l’acidH volem aportar el nostre gra de sorra fomentant valors com el respecte, la igualtat i el rebuig a la discriminació per raons de gènere.