Donada la situació d’excepcionalitat creada pel COVID-19, des de la nostra entitat, tot i que teniem l’esperança de poder realizar aquest estiu una nova edició de les Colònies d’Estiu, ens hem vist obligats a anul.larles.

Durant aquests dies d’incertesa hem estat seguint seguint totes els esborranys de protocols i directrius que se’ns estaven enviant des de la Generalitat de Catalunya i des de les autoritats sanitàries amb la intenció d’informar-nos de quines adaptacions i normatives s’haurien d’aplicar en el cas de que al final es poguessin fer les Colònies d’Estiu i adaptar-nos a aquesta nova realitat.

Com ja sabeu un dels trets fonamentals de les Colònies d’Estiu és la convivència i el reforçar els vincles afectius entre els/les alumnes i el màxim objectiu que tenim sempre és poder garantir la seguretat i la salut dels nostres alumnes. Per tant, en un moment com l’actual aquesta premissa hauria de fer-se amb molta cura i seguint molts protocols i som del parer que serien unes normes tan estrictes que desvirtuarien l’essència del que és una Colònia d’Estiu i originaria un estrès constant per aplicar tota la normativa sanitaria per evitar contagis i no viuriem amb normalitat una activitat que està pensada per gaudir i disfrutar de tot i amb tots/es.

Amb el convenciment que ens veurem aviat, i que entre tots superarem aquest delicat moment, rebeu una cordial salutació i esperem veure´ns a l’edició de l’any vinent, que la farem a la mateixa casa de Colònies que teniem contractada per a aquest any.