Després de gairebé 2 anys, des del Servei d’Inserció Laboral de l’acidH, hem pogut organitzar la IV Jornada l’Empresa amb valor(s) i us hem de dir que va ser un èxit de convocatòria.
L’acte es va celebrar el passat divendres 6 de maig al Palau Macaya de Barcelona
Vam comptar amb la presència de l’Il·lm. Sr. Joan Ramon Riera, Regidor d’Infància, Joventut , Persones Grans i Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona i President de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona i amb un munt d’empreses col·laboradores i potencials.
Entre altres coses, vam viure moments molt emotius, escoltant en primera persona l’experiència d’una de les persones de l’acidH que actualment està treballant al Zoo de Barcelona i també els testimonis de diverses empreses que ja han superat barreres i també les seves pors i que han apostat per la inclusió, per tal de construir entre tots una societat més justa i responsable.
Si no vau poder assistir i voleu conèixer tot el contingut de l’acte us deixem a continuació l’enllaç a l’enregistrament de la Jornada completa.

 

Share This