El projecte PAPE del SOI d’acidH hem reorientat els serveis que oferim i tot seguit us els presentem.
 
Al SOI de l’acidH tenim novetats. Recentment hem engegat una col·laboració amb El Mercat Social,  una botiga virtual impulsada des de la Federació Catalana de Voluntariat Social on es poden adquirir productes i serveis d’entitats socials com la nostra, l’acidH.
 

Manipulats industrials

D’una banda, dins de l’apartat de serveis, el SOI com a taller prelaboral, oferim el nostre servei de manipulats industrials.

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en aquests tipus de feines, i ens consta que també amb uns quants clients força satisfets.  A més a més, són tipus de tasques que resulten molt adients a la hora d’entrenar les habilitats laborals de les persones que assisteixen al nostre taller.

Per tant, si necessiteu que algú us prepari algun ensobrament, embossament o encapsament de productes, teniu previstos muntatges de peces o bé etiquetatges …parlem-ne, nosaltres ho podem fer i molt bé! En el cas que tingueu en ment alguna altra feina  similar, consulteu-nos i ho valorarem.

A part de via la web de El Mercat Social, també us podeu posar en contacte amb nosaltres directament a l’adreça electrònica pa_pe@acidh.org o al telèfon 932859977 demanant pel SOI.

Productes artesanals

D’altra banda i ja des del projecte PA PÉ que es desenvolupa dins del mateix servei, també oferim  productes.

La crisi econòmica va fer minvar notablement la feina dins del sector dels manipulats industrials, fet que ens va fer reorientar i ampliar els nostres serveis.

 
Des dels seus inicis el projecte PA PÉ s’ha caracteritzat  per la transformació de paper de rebuig d’oficina en paper reciclat artesanal, i la creació de productes realitzats a partir d’aquest material. Actualment, arrel de les circumstàncies excepcionals donades per la pandèmia, no ens és possible continuar elaborant el paper de la mateixa forma que el  feiem abans. Aquesta situació ens ha plantejat el repte de crear nous productes sense deixar de banda els valors principals del projecte, que són la integració social, la sostenibilitat i la creativitat.
 
Els sobres de paper de diari reutilitzat i decorat són fruit d’aquest esforç per innovar i  continuar tirant endavant aquest projecte pel qual seguim apostant amb tota la nostra il·lusió.
 
De moment podeu trobar els nostres sobres de paper de diari decorat. Aquests sobres estan elaborats a mà per les persones del taller i et poden servir per a embolicar regals o guardar objectes especials d’una forma socialment conscient, colorista, sostenible i original. Oferim dos tamanys diferents, 18×25’5cm i 13×15’8cm.
Us mantindrem informats, ja que continuem treballant en la recerca de nous productes.
 
Podeu comprar els sobres via la web de El Mercat Social, i també us podeu posar en contacte amb nosaltres directament a l’adreça electrònica pa_pe@acidh.org o al telèfon 932859977 demanant pel SOI.
 
Per altra banda, si li voleu donar un cop d’ull al dia a dia del projecte PA PÉ, també ens podeu seguir al nostre compte d’Instagram @papeacidh
Share This