El passat dissabte 11 de juny es va dur a terme una jornada de voluntariat ambiental a les zones d’accés a la platja i passarel·les existents de la platja de la Murtra, a l’espai litoral al municipi de Viladecans, província de Barcelona.

La jornada de voluntariat organitzada per a Ecohenrència i Randstad ha estat coordinada per 3 monitors d’Associació Sèlvans en col·laboració amb l’òrgan gestor de l’espai, el Consorci del Delta del Llobregat i amb la coordinació d’un monitor d’Ecoherència.

Ha comptat amb la inestimable participació de voluntaris i treballadors de Capgemini, un equip de voluntaris del Voluntariat sense límts d’acidH i 2 organitzadors de Randstad. En total hem treballat 19 persones a l’espai natural.

La jornada va consistir en l’execució de tasques de millora ambiental i de conservació de l’entorn natural de la Reserva.

D’una banda vam retirar residus al camí d’accés a la platja i a les passarel·les,utiiltzant un mètode de recolida de residus amb pinces de recollida, bosses de ràfia i guants per als participants que els volien utilitzar.

D’altra banda taller de construcció d’hotels d’insectes que vam entregar al Consorci perquè els col·loqui on cregui més convenient.

A mig matí esmorzem tots junts, al xiringuito de la platja de l’espai natural.

En total vam recollir 8kg de residus.

El pasado sábado 11 de junio se llevó a cabo una jornada de voluntariado ambiental en las zonas de acceso a la playa y pasarelas existentes de la playa de la Murtra, en el espacio litoral en el municipio de Viladecans, provincia de Barcelona .

La jornada de voluntariado organizada por EcohenrènciaRandstad ha sido coordinada por 3 monitores de Associació Sèlvans en colaboración con el organo gestor del espacio, el Consorci del Delta del Llobregat y con la coordinación de un monitor de Ecoherencia.

Ha contado con la inestimable participación de voluntarios y trabajadores de Capgemini, un equipo de voluntarios del Voluntariat sense límts de acidH y 2 organizadores de Randstad. En total hemos trabajado 19 personas en el espacio natural.

La jornada consistió en la ejecución de tareas de mejora ambiental y de conservación del entorno natural de la Reserva.

Por un lado retiramos los residuos del camino de acceso a la playa y a las pasarelas,utiilzando un método de recogida de residuos con pinzas de recogida, bolsas de rafia y guantes para los participantes que quisieron utilizar.

Por otro lado, taller de construcción de hoteles de insectos que entregamos al Consorcio para que los coloque donde crea más conveniente.

A media mañana desayunamos todos juntos, en el chiringuito de la playa del espacio natural.

En total recogimos 8kg de residuos.