El  grup de tarda de l’Espai Social Can Gelabert-acidH hem fet una ruta pel barri de la Barceloneta, descobrint secrets i curiositats d’aquest antic barri mariner.

Hem descobert tots els racons del barri i tot i que estem al mes de febrer, hem tingut sort perquè ens ha fet una tarda assolellada i calorosa com si estiguéssism a la primavera.

En aquesta ruta hem trobat: La Casa del drac i la granota, la Casa de les Sirenes, hen vist ménsules, l’antiga taberna marinera Can Ramonet, la Casa Miquel , l’Esglèsia de Sant Miquel del Port, també hem descobert “El Negre de la Riba”, la Casa Josep Magret,, la  Casa de la farmàcia, també hem vist que hi ha una casa amb la rajola dels 4 reis sarraïns, i hem descobert La mà de la Barceloneta. Baixant fins al passeig marítim, hem trobat la placa de l’Escola de Mar i n’hem conegut la història. Hem finalitzat a l’escultura “Una habitació on sempre plou”.

Abans d’acabar ens vam acostar fins el passeig Marítim per descansar una mica veient el mar i aprofitar els últims raigs de sol.

Tot i que vam acabar una mica cansats perquè vam estar caminant durant gairebé dues hores, va valer la pena pel descobriment de molts detalls del barri que desconeixíem i vam gaudir molt.