L’àrea de Cultura, Esport i Lleure de l’acidH vam organitzar una sortida a Port Aventura del 29 al 31 d’octubre per celebrar Halloween.

En total vam ser 26 usuaris/es i tres educadors els que vam gaudir de dos dies a Port Aventura i Ferrali Land i el darrer dia el vam destinar per banyar-nos a la piscina de l’hotel al matí i a la tarda fer un passeig per la platja.

Els dos dies que vam estar al Port Aventura els vam gaudir al màxim, vam pujar a totes les atraccions i vam dinar als restaurants del Parc.

A les nits ens ho passàvem d’allò més bé als espectacles que es feien a l’hotel.

El bon temps que ens va fer, ens va permetre fer totes les activitats programades. La llàstima és que no tothom va poder disfrutar d’aquesta sortida perquè vam tenir llista d’espera.

Ha sigut una molt bona experiència i molt ben valorada pels usuaris/es que ja han demanat més sortides.

El área de Cultura, Deporte y Ocio de acidH organizamos una salida a Port Aventura del 29 al 31 de octubre para celebrar Halloween.

En total fuimos 26 usuarios/as y tres educadores los que disfrutamos de dos días en Port Aventura y Ferrali Land y el último día lo destinamos para bañarnos en la piscina del hotel por la mañana y por la tarde dar un paseo por la playa.

Los dos días que estuvimos en Port Aventura los disfrutamos al máximo, subimos a todas las atracciones y comimos en los restaurantes del Parque.

Por las noches nos lo pasábamos en grande en los espectáculos que se hacían en el hotel.

El buen tiempo que nos hizo, nos permitió realizar todas las actividades programadas. La lástima es que no todos pudieron disfrutar de esta salida porque tuvimos lista de espera.

Ha sido una muy buena experiencia y muy bien valorada por los usuarios que ya han pedido más salidas.