7 voluntaris de La Caixa han passat una setmana amb nosaltres i 2 estudiants de pràctiques del curs de monitors de lleure de la Fundació Pere Tarrés han començat les seves pràctiques al Club Social Can Gelabert.

Setmana del voluntariat

Del 12 al 20 març, La Caixa ha promogut una setmana de voluntariat entre els treballadors de les seves oficines. Al club han col·laborat un total de 6 persones distribuïdes en tres tardes i ens han donat suport als tallers de cinefòrum, informàtica i càlcul. Als usuaris els ha agradat la novetat i ambdues parts han gaudit de compartir aquesta experiència.

Estudiants en pràctiques al Club Social

Hem acollit a dos estudiants de pràctiques que han fet el curs de monitor de lleure a la fundació Pere Tarrés, i que han començat aquest mes. Ambdues persones són joves de divuit anys amb IL, i una d’elles és alumne de la nostra escola. Cadascun d’ells ens dona suport en dies i tallers diferents, en funció de les seves habilitats: pintura, manualitats, cuina i jocs dirigits.

Desprès d’una setmana de prova, podem dir que oficialment formen part del nostre equip, fins que compleixin les hores que han de fer per formalitzar les seves pràctiques.

A més d’aquests dos estudiants de pràctiques, actualment comptem amb 11 voluntaris al Club Social en total, encarregats de dur a terme els tallers i les sortides que donen vida al Club.