A l’abril hem celebrat la Pasqua i Sant Jordi, i hem realitzat diversos tallers durant el mes que no han deixat indiferent ningú!

Tallers per la Pasqua

En motiu de la Pasqua, hem dedicat temps a varis tallers. A la tarda, al taller de cuina, hem fet un parell de mones que ens han quedat boníssimes i molt maques. A manualitats hem pintat ous de pasqua i decorat el local amb pollets i conills fets amb paper.

Al matí al cinefòrum hem vist la pel·lícula Exodus i al finalitzar hem sortejat una cistella amb ous i un conill de xocolata entre els que han sigut més participatius al taller. L’afortunat ha sigut l’Antonio!

No hem faltat tampoc a la convocatòria anual de les festes de St. Medir. Hem fet una ruta per Gràcia per veure l’ambient i recollir caramels, i hem acabat veient la desfilada de carrosses a la plaça de la Vila.

Taller de Sant Jordi

No podem parlar del mes d’abril sense pensar en Sant Jordi. Hem dedicat el taller de manualitats i pintura a aquest dia tan especial creant roses i punts de llibre amb pàgines de llibres vells.

També hem visitat amb els usuaris del matí i els de la tarda l’exposició de fotografia I tu com ho veus? realitzada pels estudiants de l’escola d’adults. Els hi ha semblat molt interessant la tècnica que han utilitzat. Els usuaris del club que van fer anteriorment el projecte de fotografia participativa, han mostrat especial interès perquè estan sensibilitzats amb el tema i amb ganes de seguir treballant amb la càmera.