Aquesta setmana ens han visitat dos agents de la Guàrdia Urbana per impartir-nos un taller sobre “Convivència i civisme“.

Plantejant una sèrie d’exercicis i preguntes, ens van parlar sobre diferents normatives de civisme, com ara què fer amb les mascotes en certs casos, respectar el carril bici, qui té cura del mobiliari urbà, etc,  i vam finalitzar la sessió amb una ronda de preguntes.

Durant les dues hores que va durar el taller ho vam passar molt bé. Tots van acabar molt entusiasmats per la visita, que se’ns va fer una mica curta ja que van anar sorgint un munt de preguntes.

 

Esta semana nos han visitado dos agentes de la Guardia Urbana para impartirnos un taller sobre “Convivencia y civismo“.

Planteando una serie de ejercicios y preguntas, nos hablaron sobre diferentes normativas de civismo, como qué hacer con las mascotas en ciertos casos, respetar el carril bici, quién cuida del mobiliario urbano, etc, y finalizamos la sesión con una ronda de preguntas.

Durante las dos horas que duró el taller lo pasamos muy bien. Todos acabaron muy entusiasmados por la visita, que se nos hizo un poco corta ya que fueron surgiendo un montón de preguntas.