L’Europa Acidh no para de créixer! Des de la creació de l’equip de futbol de l’Acidh i apadrinament del CE Europa a la temporada 2016-17, amb vint-i-pocs jugadors repartits en 2 esquadres, l’augment de les inscripcions no ha parat. Arrencant el setè any i després d’haver passat La Pandèmia, la filosofia i tarannà del club continua atraient nous jugadors i jugadores aconseguint inscriure a més de 50 esportistes aquest curs repartits en 6 equips.

Aquest volum ha permès obrir un nou equip masculí de futbol 5, el cinquè del club (Masculí “A” Primera Divisió Acell; ”B” Segona Divisió Acell; ”C” Tercera Divisió Acell; ”D” Cinquena Divisió Acell i “E” Sisena Divisió Acell) i no només això, la consolidació de l’equip femení, que inicialment comptava amb 8 jugadores (temporada 2020-21) i que suma 3 esportistes més, amb un total d’11 per aquest curs (Femení “A” Quarta Divisió Acell). A més a més, l’Europa Acidh no s’ha conformat amb participar a la lliga de futbol 5, també participa a la de futbol 7 amb dos equips repartits a les dos divisions de la Federació Acell: Fut7 “A” a la Primera Divisió i Fut7 “B”, actual campió de la Segona Divisió.

Després d’haver passat un curs irregular amb els efectes post-confinament, aquesta temporada es presenta plena, amb totes les competicions en marxa: Lliga, Copa de la lliga, Campionat de Catalunya i tornejos privats de final de temporada. L’èxit del club és tal, que fins i tot, el FC Barcelona, que crea el seu equip Special aquest any, ens ha convidat a una jornada de futbol amistosa i exclusiva a la seva Ciutat Esportiva a Sant Joan Despí el pròxim 7 de novembre.

Resumint, l’Europa Acidh no té sostre i continua creixent sense límits!