“Els millors anys de la meva vida” | El testimoni d’en Guillem

Fa 16 anys, en Guillem no coneixia l’acidH. Avui dia, gràcies a la nostra tasca, ha aconseguit estudiar, trobar una feina i prendre la decisió valenta de viure de manera autònoma.

Tot va començar en una Llar Residència, després va passar a la Llar d’Entrenament, i ara, com ell volia, viu de manera autònoma en una Llar amb Supervisió. 

En Guillem és un exemple de perseverança, valentia i del suport que brindem des de l’àrea d’Habitatge d’acidH, perquè totes les persones, com ell, tinguin l’oportunitat de triar com volen viure. Escolta la seva història.

Ara més que mai, necessitem el teu suport per fer que més històries com la del Guillem siguin una realitat. 

“Encara hi ha molta discriminació en tots els sentits” | El testimoni de la Marina

 

La història de la Marina és una història de superació. 

Després de passar per un dolorós procés de dol per la pèrdua de la seva parella, va prendre la decisió de formar part del programa de la Llar d’Entrenament d’acidH.  Un entorn real on, amb el suport progressiu dels educadors, aprèn a viure de manera autònoma.  

La Marina vol explicar-te la seva història, un testimoni vibrant de com el suport adequat i les oportunitats brindades per acidH poden transformar vides

Estem en un moment crucial per continuar impulsant el programa de la Llar d’Entrenament. 

 

La Marina somia amb una vida autònoma. Ajuda’ns a fer dels seus somnis, una realitat.

“Viure en un hostal no és una vida digna” | El testimoni d’en Paul

 

Imagina: una família que s’exilia a Hondures fugint del nazisme i un jove, Paul, que decideix, anys després, emigrar a Barcelona per tal de trobar una vida millor. Tanmateix, viu en un hostal en condicions deplorables. Aquesta història és verídica.

En Paul va tenir la sort de descobrir el projecte de l’àrea d’Habitatge d’acidH i va poder accedir a una llar digna, una possibilitat real per a les persones amb Funcionament Intel·lectual Límit i Discapacitat Intel·lectual.

Només fa un any que viu a un pis d’acidH i assegura que la seva vida ha canviat completament. Ara, vol explicar-te la seva història. Un testimoni del poder transformador que té el suport adequat i les oportunitats que ofereixen projectes com el d’acidH.  

 

Amb el teu suport, podem canviar la història i oferir una vida digna a persones com el Paul.