Hi havia una vegada un munt d’associacions fent coses increïbles. Treballant cada dia per fer una societat millor i més justa, i que per la Mercè 2016, es reuniran a la Plaça Catalunya per celebrar la Mostra d’Associacions i compartir més de 200 activitats de festa, cultura i transformació social.

Els dies 24 i 25 de setembre, en motiu de les Festes de la Mercè, la Plaça Catalunya es convertirà en el punt de trobada de dos dels grans tresors de Barcelona: les entitats i la ciutadania, amb moltes propostes lúdiques, festives i gratuïtes per a tots els públics i edats. I l’acidH també hi serem presents amb un taller creatiu a partir de paper reciclat.

Aprendre les moltes uitlitats del paper reciclat

El dissabte a la tarda, des de les 18:00h fins les 20:00h, estarem a la carpa rosa de Plaça Catalunya.  A partir del paper reciclat que elaborem al nostre taller del SOI i altres materials diversos, proposarem l’elaboració de postals, sobres, banderoles i tot tipus de productes donant unes indicacions bàsiques, però alhora deixant espai per tal que sorgeixi la creativitat dels participants.

Als petits els encanta, però en realitat és una activitat que poden realitzar persones de totes les edats i que us sorprendrà, ja que amb el paper reciclat podreu acabar fent productes que mai havieu imaginat.

Us esperem a la plaça Catalunya el dissabte 24 a la tarda!

Associa't a la festa

Share This