Els usuaris de l’Espai Social Can Gelabert no han parat les darreres setmanes! Aquest espai que combina formació i lleure a través de diversos tallers i activitats setmanals ha acollit diversos tallers de cuina, pintura i manualitats.

En el taller de cuina, els ingredients de temporada utilitzats aquest mes han estat el codony i la carbassa, complementats amb la poma i diverses verdures. Així doncs, hem elaborat codonyat, un pastís de poma exquisit, i uns bastonets de verdures al forn arrebossats. També es va dedicar un dia a la cuina de Halloween, i els alumnes del taller van fer un pastís de carbassa i uns sandwich en forma de “taüt” molt terrorífics… Tampoc hem oblidat la cuina internacional, i hem elaborat unes arepas que ens han quedat molt bones!

El taller de manualitats ha tingut com a resultat l’elaboració d’un moneder, i a pintura hem acabat de treballar les proporcions dibuixant emblemes urbanístics de Barcelona, com les Torres Mapfre, l’Arc de Triomf o els fanals de Passeig de Gràcia i Colom.

Tampoc hem oblidat les sortides: la sortida d’aquest mes ha estat amb el grup de tarda i hem recorregut tots els carrerons del Gòtic. Hem visitat els llocs més emblemàtics i històrics del barri i els usuaris i usuàries que hi van participar van realitzar una activitat d’orientació amb un mapa per arribar-hi.

Share This