Aquest any n’ha fet 13 de que un grup de treballadors de l’HP Sant Cugat organitzen una Diada Solidària, la HP Charity Day, i acidH amb el taller de PA PE reciclat hi va estar present.

Aquesta diada consisteix en una campanya de recollida de fons que realitzen durant uns dies oferint diverses activitats als seus companys (ioga, partits esportius…) i recollint donacions en general.

La recollida de fons culmina un dia concret, enguany ha estat el 27 d’octubre, en el que diverses entitats socials varen oferir tallers, experiències i espectacles adreçades als empleats de la empresa i les seves famílies (que paguen una petita entrada).

Aquell dia transformen una part de la seva seu per acollir aquest aconteixement.

Cada any es valoren diferents projectes socials, i els quatre seleccionats són els beneficiaris de totes les donacions recollides. Cada any participen més entitats i la diada és visitada per més públic. Enguany van vendre 2.000 entrades pel dia 27 entre els seus empleats. La recollida solidària va recaptar més de 65.000€.

El projecte PA PÉ de l’acidH va participar per primera vegada l’any 2015 oferint un taller de paper reciclat. L’any següent vam presentar el projecte amb el suport d’en Carles Martí (treballador d’HP i voluntari en el nostre projecte de paper reciclat) i vam tenir la sort de ser una de les entitats seleccionades, rebent en aquell moment 16.000€ per invertir en PA PÉ. Gràcies a aquesta injecció hem pogut evolucionar.

Així doncs, el passat dissabte 27 d’octubre una part de l’equip PA PÉ del SOI d’acidH constituït per 7 persones va oferir una taller d’elaboració de paper reciclat artesanal als treballadors i famílies de l’HP a Sant Cugat. Aquesta jornada també va servir per visualitzar el col·lectiu i mostrar que les persones amb IL tenen coses valuoses a aportar a la societat. Va ser una jornada de molta feina i alhora molt engrescadora, a la que tots van participar ensenyant a fer el paper, informant sobre la entitat, muntant i desmuntant la paradeta, carregant i descarregant la furgoneta… amb moltes ganes, companyerisme i bon humor. Va ser un gran treball en equip !!!

Share This