La 3a edició de la Jornada anual de l’acidH va aplegar el passat 30 de novembre a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron unes 300 persones que van gaudir de la conferència de l’epidemiòleg Jordi Sunyer sobre l’efecte de la contaminació en el deteriorament del cervell.

Durant l’acte, el president de l’entitat, Ferran Morell, va fer balanç de la feina feta aquest any i va apuntar també alguns reptes de futur, com l’inici d’un nou programa d’envelliment actiu que evitarà que quan ja tenen una edat avançada, les persones amb intel·ligència límit hagin de ser ingressades en llars d’avis conjuntament amb persones que no tenen cap discapacitat.

L’acte va ser també un primer homenatge a Montserrat Baró, expresidenta i fundadora de l’entitat que ens va deixar recentment. La seva germana, Rosa Baró, i Monsenyor Joan Enric Vives van homenatjar-la i van  recordar la seva premissa que repetia sempre que en tenia ocasió: “Fer, fer fer i deixar fer”.

El periodista Josep Maria Soro va ser l’encarregat de conduir l’acte, que es va cloure amb una degustació del càtering solidari d’acidH, Shuup.

Share This