El 19 de novembre del 2018 la Judit Seculi va començar a treballar com auxiliar administrativa a la Notaria Rubies Tarragona. Passats dos mesos va passar d’una jornada parcial a una jornada completa.

Des de llavors a ençà, ha anat assolint més tasques i responsabilitats.

La seva vida personal també ha crescut de valent des d’aleshores. Ha complert el el seu somni de casar-se i crear una família.

I és d’aquí on neix una altra oportunitat! L’Arturo Fernández, usuari del programa de joves Singulars, ha pogut optar a cobrir la seva baixa per maternitat.

Tot plegat ha estat gràcies a l’aposta de la Notaria Rubies Tarragona, ubicada a l’Avinguda Diagonal 407, la qual ha mostrat, un cop més confiança al nostre Servei d’Inserció Laboral.

També cal reconèixer la figura professional de la Cristina Herrero i la resta de l’equip de la Notaria. Sempre disposats a donar un cop de mà a les noves insercions.

Però el que és interessant de compartir, és com la Judit ha pogut fer el traspàs de les seves funcions a l’Arturo, acompanyant-lo durant dues setmanes prèvies a la seva baixa i creant-li una guia de tasques i passos a seguir.

Les funcions que l’Arturo haurà de realitzar són arxivar pòlisses i matrius de cada notari i notaria, introducció digital de còpies de poders notarials, escanejar documents rebuts del registre civil i encàrrecs variats a correus, bancs i tintoreria.

La feina que fa la Judit i ara l’Arturo implica responsabilitat, compromís amb l’empresa, planificació i organització, i treball en equip.

A continuació podreu trobar un recull, en imatges, de tot el procés d’acompanyament.

Share This