El projecte Europa-acidH ja és una realitat social i esportiva. L’equip especial per a persones amb Intel·ligència Límit del CE Europa es posarà en marxa oficialment la propera temporada 2016-2017.

L’acord entre l’acidH i el Club Esportiu Europa es va fer públic a finals del mes d’abril, i ja s’està preparant per començar a competir la temporada vinent. És el 34e equip de futbol del Club, i tal i com va dir el seu president, Guillaume de Bode, “s’integrarà plenament dins la disciplina base del CE Europa com un equip federat més”.

En paraules del president de l’acidH, Ferran Morell, “aquest acord amb el CE Europa és molt positiu, perquè la gent jove pugui divertir-se amb el futbol, fer esport i integrar-se… Al cap i a la fi és el que a la vida fa tothom”. I és que amb aquest nou equip, els joves de l’acidH apassionats del futbol tenen una nova via per practicar-lo i divertir-se, sense límits i amb una total integració.

L’acord per fer realitat aquest nou equip compta amb el suport de la Fundació Privada Esportiva Europa, la Federació ACELL i la UFEC.

Des de l’acidH estem molt feliços, i li desitgem molts èxits futurs a l’equip. Però sobre tot els desitgem molta diversió a tots els integrants, que tindran l’oportunitat de jugar a futbol en un gran club, i amb molta història, com és el CE Europa.

Share This