El passat 13 de juny, l’Escola d’Adults de l’acidH va presentar oficialment el seu projecte “Una Guia amb Gràcia”, la primera guia d’artesans del barri de Gràcia, elaborada al llarg del curs pels alumnes, i guanyadora del premi a la millor iniciativa pedagògica en els premis de la Vila d’enguany.

Una guia amb gràcia

La presentació va tenir lloc a la Biblioteca Vila de Gràcia, on alguns alumnes, juntament amb la directora de l’Escola, Ruth Ruiz, van explicar tot el procés i la feina realitzada fins a la finalització de la guia, i la felicitat i la satisfacció que senten per haver obtingut un molt bon resultat. Al llarg del curs els mateixos alumnes han visitat les botigues artesanals i tallers de la zona per conèixer els artistes i recollir tota la informació necessària que finalment ha conformat la guia.

Es tracta d’una guia diferent i innovadora, ja que està feta des d’un altre punt de vista, i que els alumnes de l’escola han estat treballant durant el curs 2016-2017. Pretén recollir tots els testimonis de persones que treballen artesanalment en establiments, tallers i botigues del barri de Gràcia, i que tenen rellevància històrica, tot donant-li un encant especial i conformant la seva identitat.

L’acidH al bicentenari de les festes de Gràcia

La presentació de la guia s’emmarca també dins les celebracions del bicentenari de les Festes de Gràcia. Al llaltres activitats desenvolupades al barri, amb la demostració del SOI de com treballen amb el paper reciclat, i amb la mostra del taller de manualitats per fer flors decoratives amb paper de seda de l’Espai Social can Gelabert-acidH, de l’area de lleure.

L’acidH porta més de 23 anys treballant a Gràcia i implicant-se amb el barri, per això no podia faltar en unes dates tan destacades com el bicentenari de les festes, on també ha volgut participar i implicar-se amb la ciutadania fent mostres de tallers i activitats.

Share This