L’exposició fotogràfica I tu, com ho veus? recull l’experiència del taller de fotografia de l’Escola d’Adults de l’Associació acidH, desenvolupat el curs passat. El treball final amb totes les obres fotogràfiques s’ha exposat al Hall de l’acidH durant tot un mes, fins al dia d’avui.

Fotografies artístiques que mostren diferents punts de vista

Són fotografies artístiques que acompanyen reflexions al voltant del punt de vista i la participació. El punt de vista en fotografia és similar al de l’opinió: diferents maneres de mirar, viure des de l’experiència pròpia… Una experiència que ens descriu que podem donar un cop d’ull o podem anar més enllà i aprofundir i reflexionar sobre un fet o una fotografia.

Imatges en transparència

La tècnica utilitzada en aquesta exposició és la intervenció de fotografies en transparència, un treball de llums i ombres realitzat amb retroprojector i diferents materials naturals.

Són fotografies d’equip posteriorment revisades de manera individual pels seus membres. Unes imatges que ens conviden a reflexionar sobre la importància de l’opinió i la individualitat, sense deixar de banda la transcendència del conjunt o el treball en equip.

L’Escola d’Adults de l’acidH

Neix l’any 1994, en el marc de l’Associació acidH, per a donar resposta educativa, formativa i social a persones adultes amb capacitat intel·lectual límit o discapacitat intel·lectual lleugera i persones amb dificultats d’aprenentatge. Entenem la formació d’adults com el conjunt d’activitats educatives, cíviques, socials i formatives que tendeixen a:

  • L’aprofundiment de les seves possibilitats de relació.
  • A la comprensió de l’entorn que l’envolta.
  • Al perfeccionament de les habilitats de la persona.
  • A la interpretació dels fets que es produeixen en el seu món.
  • A la millora dels seus coneixements i capacitats laborals.

Podeu trobar més informació sobre la oferta formativa i els cursos per a adults a l‘àrea educativa de l’acidH.

Si no vau poder veure les fotografies de l’exposició, us deixem aquí algunes imatges del dia de la inauguració:

Share This