Del 16 al 30 de desembre, la plaça de Catalunya, la 8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària us proposa que “Teixim les vides que necessitem!”. I fer-ho amb el Consum Responsable i des de l’Economia Social i Solidària (ESS).

És el moment per sumar, individual i col·lectivament, per contenir i revertir les emergències climàtiques, sanitàries, socials i econòmiques des de les eleccions econòmiques. El consum responsable i l’economia social i solidària ofereixen productes, activitats i serveis per a incloure a la vida quotidiana. És el moment de teixir uns hàbits i unes pràctiques concretes saludables, sostenibles i de justícia social que ens ajudin a construir les vides que necessitem i crear allò fonamental per viure dignament com a persones, respectant l’ecosistema i el planeta: #TeiximLesVidesQueNecessitem!

Regals de Nadal fets amb paper artesanal

Ens podreu trobar a la caseta 19 de la corona exterior de la plaça Catalunya des del divendres 16 de desembre a les 16h fins el dijous 22 de desembre a les 20:30h venent els nostres productes de paper artesanal únics que ben segur seràn un bon regal: postals, llibretes, panots imantats i una súper novetat: cookies de llavors plantables. No us ho perdeu, tenim un munt de bones idees per regalar!

Horari:

📆 Dies 16, 19, 20 i 21 🕓 de 16 a 20:30h
📆 Dies 17, 18 i 22 🕓 d’11 a 20:30h
📍 Plaça Catalunya
🏚️ Caseta 19

En total a la fira hi trobareu 27 casetes més l’Espai Consum Responsable amb un ampli ventall d’artesania, roba i altres complements tèxtils, cultura, llibres, alimentació envasada, cosmètica, joguines i altres productes de petit regal que us ajudaran a teixir les vides que necessitem.A més, torna la carpa d’alimentació sostenible i de proximitat! Així, podreu gaudir d’un gustós most sense sortir de la Fira.

Us hi esperem! Moltes gràcies!

Share This