Al novembre de 2017 i gràcies a la col·laboració de la Fundació Can Gelabert, acidH i L’Independent de Gràcia han portat a terme el projecte “Repartim amb Gràcia”.

Durant aquests dos anys, amb aquest projecte han generat una plataforma per impulsar al col·lectiu de persones amb intel·ligència límit (IL), amb moltes dificultats per a trobar treball, exclòs i estigmatitzat socialment.

Desde “Repartim amb Gràcia”, tres persones lliuren setmanalment el diari a totes les persones sòcies del  barri de Gràcia, amb un servei personalitzat i a domicili a tothom, recolzats per un referent que els dóna suport.

D’aquesta manera, a més de crear tres llocs de treball per aquestes persones amb Intel·ligència Límit (IL), també serveix com formació laboral, adquirint competències com treballar de cara al públic, responsabilitzar-se d’unes tasques concretes, aprendre a orientar-se: aprendre la disciplica que suposa qualsevol treball.

Malauradament tot té un cost i ara ens trobem amb la necessitat de trobar suport econòmic per seguir endavant amb el projecte, així que fem una crida al barri, a les empreses, entitats i veïns i veïnes de Gràcia per donar-nos suport i fer que persones vulnerables com aquestes tinguin una oportunitat d’inserció que serà sempre un benefici per tothom, una inversió de futur.

Per a  més informació siusplau contacteu amb acidH al 93 285 99 77, apropeu-vos al carrer Siracusa, 53 o entreu al nostre web i veieu tot el que fem per aquestes persones i el nostre col·lectiu de més de 700 persones.

Llegiu l’article complert al diari L’Independent de Gràcia

 

Share This