El grup de treball del projecte integrat comE!, format per alumnes de 2n de PFI d’Auxiliar en Activitats d’Oficina i en Serveis Administratius Generals, ha creat  una campanya solidària de recollida de material escolar. Els ajudes a aconseguir el seu objectiu?

Campanya de recollida de material escolar

El projecte integrat consisteix en una campanya solidària de recollida de material escolar per ajudar les famílies de persones amb intel·ligència límit de la nostra entitat que ho necessiten pel curs 2017 – 2018. Per a fer-ho possible, els alumnes encarregats de la campanya necessiten la vostra vostra col·laboració, portant tant material com vulgueu: bolis, llapis, gomes d’esborrar, maquinetes, tisores, cola en barra o llibretes DIN-A4. Pot ser nou, o usat en bon estat.

Podeu portar el vostre material del 3 de maig al 16 de juny a l’acidH (c/Siracusa, 53), al CPLA o a la llista de botigues amigues que us deixem a continuació:

Caprizzi: C. Milà i Fontanals, 53 De dilluns a dissabte de: 10h a 14h i de 16h a 20h.
Brotzeit: C. Puigmartí, 34 De dilluns a divendres: de 7.30h a 20.30h  Dissabte: de 8h a 20h Diumenge: de 9h a 14.30h
Forn Yara: C. Milà i Fontanals, 54  De Dilluns a Divendres: de 7h a 21h  Dissabte a Diumenge: de 8h a 15h

Col·laborant amb la nostra campanya del Grup comE! – PFI de 2n d’oficina, estareu ajudant a molts nois i noies a que puguin estudiar. Moltes gràcies i animeu-vos a portar material escolar!!!

Mireu el vídeo de la campanya i compartiu-lo a les vostres xarxes socials!

 

Share This