70 treballadors i treballadores de l’empresa Primer Impacto, i de la mà de Companies for good, han fet una activitat de cohesió d’equips impulsada per l’acidH.

Aquest 20 de setembre l’acidH ha llançat una activitat de cohesió d’equips per a l’empresa Primer Impacto i de la mà de Companies For Good.

ls treballadors i treballadores han gaudit d’una jornada lúdica que ha implicat a diversos sectors de l’entitat: han visitat el SOI amb motiu de conèixer de primera mà la feina de PA PÉ; han gaudit d’una dinàmica preparada pels usuaris de l’Espai Social Can Gelabert-acidH i també han viscut una amena activitat d’habilitats socials dirigida pel Toni Albà.

A més a més han pogut conèixer de prop l’associació gràcies al visionat del documental col•laboratiu ‘’Viure al Límit’’ explicat en primera persona per la Marta Rodríguez, ex-usuària i actualment treballadora a l’acidH.

La jornada ha finalitzat amb un dinar ofert pel Càtering Shuup d’acidH, al Teatre de l’Escola.

Ha estat un dia entretingut que ha permès col•laborar amb el sector empresarial i donar a conèixer l’entitat, els usuaris i difondre la IL (intel·ligència límit).

Share This