Àrea de recerca i innovació

Àrea de Recerca i innovació

Investiguem i innovem al present per preparar-nos millor per al futur.

Projectes de recerca

  • Grup de Recerca en Epidemiologia de la IL (6 persones)
  • Grup de Recerca en Habitatge i Innovació en Treball Social (4 persones)
  • Grup de Recerca en Psicologia de la IL (3 persones).

 

Innovació social i desenvolupament de negoci

Creiem que la innovació social és un gran motor per desenvolupar el negoci i créixer com a organització. Ajudem a altres àrees a desenvolupar els seus projectes estratègics, millorar el posicionament i generar més valor afegit.

Aliances estratègiques

Les aliances estratègiques amb empreses i entitats que ens complementin són clau per poder avançar. Busquem organitzacions amb les quals establir convenis de col·laboració bilateral i amb les quals investigar i innovar conjuntament amb la finalitat última de millorar el coneixement, les condicions de vida i l’empleabilitat del col·lectiu de persones amb IL.

Per a l’acidH és un gran avenç haver creat una àrea de Recerca i Innovació, ja que facilitarà l’estudi i la comprensió de les causes, comportaments i maneres de millorar les condicions de vida dels nostres usuaris. Pensem que aquests avenços també beneficiaran a tot el col·lectiu de persones amb Intel·ligència Límit (IL) un cop compartim els nostres estudis amb la comunitat.

La recerca és clau, perquè condiciona que s’apliquin abans els nous descobriments d’arreu del món i també perquè en l’àmbit dels professionals de la pròpia institució representa un estímul per fer encara més interessant la seva tasca diària.

Desitgem èxits i encert al Director de Recerca i Innovació, així com a l’equip de persones que està formant.

Dr. Ferran Morell i Brotad

President d'acidH

La nova àrea de Recerca i Innovació de l’acidH ens permetrà que en la nostra intervenció social puguem tant identificar les causes com abordar les conseqüències amb un major coneixement.  L’objectiu de donar a conèixer la IL, els seus factors de risc i com evitar-los és un repte que ens il·lusiona.

A més, la innovació social és un dels eixos sobre els quals volem impulsar la nostra forma de treballar per tal d’assolir millores en la qualitat de vida i en l’eficàcia en la integració social del col·lectiu de persones amb intel·ligència límit.

Esperem amb il·lusió el creixement i consolidació d’aquest nou repte institucional per tal que l’acidH mantingui la seva posició de líder en abordatge integral en IL i obri un nou capítol on sigui referent en recerca i innovació social al 3r sector.

Antoni Balcells

Vicepresident del Patronat d'acidH

Projectes de recerca

Publicacions

Aliances estratègiques

Voluntaris

Darreres notícies

El VHIR i acidH signen un conveni de col•laboració per a impulsar la recerca en l’àmbit de la intel•ligència límit i millorar l’ocupabilitat d’aquestes persones

El Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i l’Associació Catalana per a la Integració i el Desenvolupament Humà (acidH) es van reunir la setmana passada a la seu del VHIR per signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’ impulsar la recerca en l’àmbit de la...

No et quedis amb dubtes.